Certus » Foreningssamarbejde Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Samarbejde mellem Certus og idrætsforeninger.

Certus ønsker at hjælpe lokale danske idrætsforeninger og samler samtidig deres medlemmer i én stor gruppe og kan derved tilbyde nogle unikke forsikringer til fordelagtige priser. Så hvis du som foreningsmand/-kvinde ønsker at jeres medlemmer får adgang til attraktive forsikringer, får personlig assistance og rådgivning om forsikringer og samtidig mulighed for at spare penge samt støtte klubben, så kontakt Certus på tlf. 91 54 7000 eller via mail på info@certus-forsikring.dk.   

Spiller du på et hold, der kunne bruge et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter, bolde etc. - så klik videre på støt jeres hold.

 

 

 

”Certus' ulykkesforsikring er en unik mulighed for at sikre, at medlemmerne (børn som voksne) er ordentligt dækket, når de dyrker idræt, men samtidig en super måde at kunne give et betydelig økonomisk bidrag til arbejdet i de lokale idrætsforeninger”.

Anders Eggert, professionel håndboldspiller

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere