Certus » Foreningssamarbejde » Den gode historie Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Den gode historie

Herunder er oplistet nogle eksempler på sponsorater og typer af samarbejde og events, der er lavet via Certus' samarbejde med idrætsforeninger:

 

HIC - "gul dag": kr. 5.000, så børn kunne få gratis adgang til at se semifinale i herrernes slutspil i Basketball.

KIF-U11 Fodbold: kr. 5.000 til træningslejr.

Fredericia Brandstations Idrætsforening: kr. 6.500 til arbejdspladsens idrætsforening.

Horsens IC Basket - Breddeafdelingen: kr. 15.000 i forbindelse med indsamlingskamp til fordel for arbejdet i breddeafdelingen.

... Er jeres hold eller forening de næste, der har et godt initiativ, Certus kan komme og hjælpe med, eller som ønsker at optjene et sponsorat.  

 

 

Uddrag fra artikel:

Vejen til dansk lykke: Barselsorlov, cykler og foreninger

Af Keld Vrå Andersen

23. oktober 2013, 14:11 Opd. 23. oktober 2013, 18:08

Cykler, barselsorlov, praktiserende læger, hygge, kvindefrigørelse og foreninger.

Disse seks begreber har tilsyneladende ikke meget med hinanden at gøre - men tilsammen er de med til at gøre danskerne til verdens lykkeligste folk!

Det er i hvert fald et bud fra den store amerikanske netavis "The Huffington Post" 

Det sker med jævne mellemrum, at internationale sammenligninger udpeger Danmark som "Verdens lykkeligste land". Senest i FN's "World Happiness Report", der blev udgivet i tidligere i år.

Hver gang giver det anledning til undren rundt omkring i verden - og måske også hos nogen herhjemme - hvordan et skatteplaget, koldt og vintermørkt land kan rumme de lykkeligste mennesker på jorden.

"The Huffington Post" har forsøgt at finde svaret i de små ting - ikke kun i de store ting som demokrati, rigdom og retssikkerhed, hvor Danmark altid scorer topkarakterer.

Forenings-Danmark

Avisen noterer sig, at frivilligt foreningsarbejde er det kit, der får det danske samfund til at hænge sammen. Og man noterer sig med undren, at et land med en befolkning på 5,5 millioner mennesker har over 100.000 foreninger - altså en forening for hver 50 indbyggere.

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere