Certus » Erhverv » Nøglepersonsforsikring Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Nøglepersonsforsikring

Er du nøgleperson i din virksomhed eller findes der nøglepersoner i direktionen, ledelsen, salgsafdelingen etc., hvor alvorlig sygdom eller ulykke og efterfølgende uarbejdsdygtighed kan have en stor betydning for virksomhedens fremtidige muligheder eller overlevelse, så kan det være nødvendigt med en nøglepersonsforsikring, som giver virksomheden økonomisk kompensation for den tabte indtægt og det videre arbejde. 

Via Certus har du mulighed for at dække nøglepersoner i din virksomhed og dermed mindske de økonomiske følgevirkninger ved en nøglepersons død eller alvorlig invaliditet/sygdom.

Kontakt os på tlf. 91 54 7000 eller info@certus-forsikring.dk og hør nærmere om mulighederne for at tegne en nøglepersonsforsikring. 

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere