Certus » Erhverv » Sundhedsforsikring Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Sundhedsforsikring

Hos Certus har du mulighed for at tegne en sundhedsforsikring til dine ansatte på særdeles attraktive vilkår - dvs. uden afgivelse af helbredsoplysninger og til en årlig præmie på kun kr. 1.549,-

Formålet med sundhedsforsikringen er at hjælpe den enkelte med at tage hånd om situationen, hvis vedkommende rammes af sygdom, skade eller ulykke. Får man brug for sundhedssystemet, så er det parat. Om det er offentligt eller privat er ikke afgørende - bare der opnås den bedste behandling - og hurtigst muligt.

Ved tegning af en sundhedsforsikring er det ikke nødvendigt at aflevere helbredsoplysninger på forhånd, men har den forsikrede person eksisterende helbredsproblemer, kan der være en periode uden dækning herfor.

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere