Certus » Kontakt » Jobmuligheder Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Jobmuligheder hos Certus

Assurandør/Agent hos Certus.

Ønsker du et job, hvor du får mulighed for at oparbejde din egen kundekreds (portefølje) i et tæt samarbejde med forsikringseksperter og selvstændige agenturindehavere, er du meget velkommen til at kontakte os. Certus formidler alle typer af forsikringsprodukter til såvel private som erhverv - og ønsker at vores agenter opbygger et personligt forhold til deres kunder i hvert enkelt lokalområde. Derfor får agenter hos Certus også porteføljeprovision og hjælp til at finde kunde-emner i netop det område, hvor de er på hjemmebane.

Kontakt os på tlf. (+45) 4250 4420 eller info@certus-forsikring.dk for yderligere oplysninger ang. mulighederne som assurandør/agent hos Certus.

 

Elitesportsudøver og iværksætter?

Har du kontakter inden for sportens verden - og ønsker du at starte eget firma?
Så er Certus måske din mulighed. Se mere her.

Kontakt os på tlf. (+45) 29 800 100 eller info@certus-forsikring.dk for yderligere oplysninger ang. mulighederne hos Certus.

 

Agenturindehaver hos Certus?

Er du forsikringsekspert og ønsker at få mulighed for adgang til attraktive forsikringsprodukter - f.eks. direkte hos Lloyd's?

Så kontakt os på tlf. (+45) 4250 4420 eller info@certus-forsikring.dk og hør nærmere om mulighederne for at starte eget agentur (alene eller i samarbejde med andre).

 

Praktikforløb hos Certus.

Har du mulighed for at komme i praktik i forbindelse med dit studie, kunne et praktikforløb hos Certus måske være noget for dig. Vi har masser af alsidige arbejdsopgaver, og kunne du f.eks. have lyst til at arbejde med salg, markedsføring, økonomi, administration, organisation el. lign. er du meget velkommen til at kontakte os på info@certus-forsikring.dk.

 

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere