Certus » Privat » Ulykkesforsikring Print knap PDF knap

 Kontakt os

Anmeld en skade

Bliv kontaktet

Certus' ulykkesforsikring

Kun én fareklasse!

Certus' ulykkesforsikring er uden opdeling i fareklasser. I modsætning til typiske danske ulykkesforsikringer er alle Certus' kunder dækket i samme fareklasse - og betaler derfor samme lave pris.

Hos Certus bliver du en del af en større gruppe. Det betyder, at hvis du har eller får et mere risikofyldt job, eller måske en mere risikofyldt hobby, så får du stadig samme gode dækning - og til den samme attraktive pris.

... og meget mere!

Certus' ulykkesforsikring dækker 24 timer i døgnet, 365 dage om året, i hele verden og for alle typer af ulykker - på arbejde, i fritiden, ved dyrkning af sport mv.

  • Vi har en forbedret méntabel
  • Vi dækker mange nye typer af ulykke
  • Vi har et ekstra højt erstatningsniveau i tilfælde af alvorlige skader (progression)
  • Vi dækker mange flere risici uden ekstra præmie

Støt jeres hold

Har jeres hold brug for et økonomisk bidrag til f.eks. det kommende stævne eller nye træningsdragter - så giver Certus nu mulighed for at opnå et sponsorat.

Læs mere

Forsikringer

Hos Certus formidler vi attraktive forsikringsløsninger til private, virksomheder, foreninger, forbund og professionelle sportsfolk samt klubber inden for professionel sport.

Læs mere

Bag om Certus

Certus International Sportspartner er skabt i samarbejde mellem eksisterende forsikringsfirmaer og professionelle sportsfolk.

Læs mere