IMG_1100-scaled.jpg

Bilforsikring

Bilforsikring, så du kan køre sikkert videre.

Når man har en bil, skal man i Danmark have en lovpligtig ansvarsforsikring. Denne dækker de skader, som du eller din bil måtte forvolde på andre mennesker, deres ting eller køretøjer i trafikken. Hvis du ønsker at dække skade på dig selv og din bil, skal du vælge en Bilforsikring med kaskodækning, som dækker endnu mere.

Hvis du vælger en Bilforsikring med kaskodækning, får du fuld dækning af skader på din bil, som skyldes færdselsuheld, tyveri, brand, glasskader og hærværk. Derudover omfatter vores kasko også en redningsforsikring (det røde SOS-kort), som dækker under kørsel i udlandet samt en retshjælpsforsikring. Retshjælpsforsikringen betaler sagsomkostninger ved retssager, du er part i som ejer af bilen, også hvis en anden har været fører af din bil.

Er uheldet ude?

Hvis du har været udsat for en skade, kan du nemt og hurtigt anmelde den her fra siden. Da vi har flere samarbejdspartnere, kan dine forsikringer være tegnet ind forskellige steder, og skaden skal derfor meldes der, hvor forsikringerne er tegnet ind.

Indsend skadesanmeldelse her