Bliv kunde og støt en forening

Certus sponsorprogram

Hos Certus forsikringsagentur tror vi på at styrke fællesskabet og støtte lokalsamfundet.

Certus er startet af de tidligere professionelle håndboldspillere Lasse Boesen og Anders Eggert, der ved hvor vigtigt det er at støtte de små klubber rundt omkring i Danmark. Derfor tilbyder vi at sponsorere jeres hold eller forening med et pengebeløb for hver person, der accepterer vores tilbud om en gratis og uforpligtende forsikringsgennemgang af sin families private forsikringer.

Det bedste ved vores sponsorater er, at der ikke er noget krav om at skifte over til Certus forsikring. Vi ønsker blot at få muligheden for at præsentere, hvad vi kan tilbyde, og så er det ellers op til folk selv, om de vil tage imod det, vi kommer med. Men uanset vil vi give et økonomisk bidrag til jeres hold/forening, som kan bruges præcis, som holdet ønsker.

Et fantastisk eksempel på vores sponsoratprogram er vores seneste samarbejde med et oldboyshold i Jylland. Efter at en del af holdet havde takket ja til et forsikringsmøde, modtog holdet et direkte tilskud på 3.000 kr., som de frit kunne anvende til holdaktiviteter eller andre behov.

Vi ønsker at hjælpe så mange hold og foreninger, som vi har mulighed for, og derfor opfordrer vi jer til at anmode om at komme i betragtning til vores sponsoratprogram. Det er en win-win-situation, hvor de, der får en gratis og uforpligtende forsikringsgennemgang, samtidig støtter deres eget eller børnenes hold.

Udfyld formularen nedenfor, hvis du ønsker at komme i betragtning til vores sponsorprogram.

Vi ser frem til at høre fra jer!

Certus forsikringsagentur – Vi forsikrer og støtter fællesskabet