IMG_1071-scaled.jpg

Ulykkesforsikring

Ulykke- og personforsikring

Dit liv kan ændres på et splitsekund, hvis du kommer ud for et uheld. Derfor er det vigtigt at have en god ulykkesforsikring, der kan afhjælpe nogle af de økonomiske konsekvenser, der kan følge med. Hvis du eller din familie kommer galt afsted, vil I være godt dækket med vores Personforsikring.

Ulykkesforsikringen giver dig et økonomisk plaster på såret, hvis du kommer galt afsted og får varigt mén på 5% eller mere efter en ulykke. Derudover dækker den behandlingsudgifter, tandskader, briller og udgifter til genoptræning efter en ulykke. Forsikringen er en heltidsulykkesforsikring og dækker dig derfor både på arbejde og i fritiden. Eksempler på uheld kan f.eks. være færdselsuheld, styrt på cykel, fald, slag og vrid ved sport.

Forsikringen kan også tegnes til børn. Mange børn kommer desværre til skade hvert år, mens de leger, dyrker sport, er i skole eller på fritidshjem. Du kan købe den som et supplement til din egen forsikring eller som en selvstændig forsikring.

Børnenes ulykkesforsikringen kan samtidig udvides til at omfatte kritisk sygdom.

Er uheldet ude?

Hvis du har været udsat for en skade, kan du nemt og hurtigt anmelde den her fra siden. Da vi har flere samarbejdspartnere, kan dine forsikringer være tegnet ind forskellige steder, og skaden skal derfor meldes der, hvor forsikringerne er tegnet ind.

Indsend skadesanmeldelse her