Et moderne forsikringsagentur

Forsikringer i øjenhøjde

Om Certus
IMG_0890-scaled.jpg

Tillid og ordentlighed

Gennem mange års erfaring i branchen ved vi, at forholdet til kunderne er baseret på gensidig tillid.
Uanset om en kunde bliver betjent af den assurandør, som indtegnede ham/hende, eller betjeningen sker igennem vores kundeservice, gør vi altid vores allerbedste for at hjælpe! Vi vil gerne møde vores kunder i øjenhøjde, så de føler sig godt behandlet og ikke blot et nummer i rækken. Da vi samler på ”gode” kunder, er det en selvfølge for os at give den bedst mulige service og kundeoplevelse.

Certus betyder sikker på latin

Vi hedder Certus, som betyder sikker på latin. Certus udspringer fra sportens verden, hvor håndboldspillerne Anders Eggert og Lasse Boesen i samarbejde med et etableret forsikringsselskab udviklede produkter til professionelle sportsfolk. Produkterne blev hurtigt efterspurgt af almindelige private husstande og Certus udviklede sig til også at kunne tilbyde forsikringer til helt almindelige private husstande. Derfor har vi nu en komplet og unik forsikringspakke med bl.a. hus, bil, fritidshus, påhængsvogn etc. til private husstande. 

Personligt salg

Forsikringsmarkedet baseres mere og mere på telefon- og onlinesalg, hvor nogle kunder oplever, at de ikke har mulighed for et personligt besøg. Vi holder fast i at kunne tilbyde ’forsikringsrådgivning som i gamle dage’. Vores assurandører aflægger gerne et personligt besøg i kundernes hjem, hvis det giver mening. For at kunne imødekomme alle kunders behov, er det naturligvis også muligt at tegne forsikringer over telefonen samt at købe visse forsikringer online (er under udarbejdelse). Uanset hvordan kunderne ønsker at købe deres forsikringer, rådgiver vi om, hvilke dækninger de kan vælge og vigtigst af alt, hvilke dækninger de evt. fravælger. Vi ønsker, at vores kunder vælger os som forsikringspartner pga. af den gode dækning, den professionelle rådgivning og den rigtige mavefornemmelse, fremfor en evt. prisbesparelse.

Skade

For at sikre vores kunder den rigtige skadebehandling går vi meget op i at vælge den rigtige samarbejdspartner til netop dette. Afhængig af, hvor dine forsikringer er placeret, kan der være forskellige skadesfirmaer. Vi har i visse tilfælde valgt at tilknytte en ekstern skadesafdeling, som behandler vores skader. Der bliver taget 100% udgangspunkt i vores betingelser, når der skal fastsættes udbetalinger m.m.

Tilsyn og garantifond

Certus formidler forsikringer, hvor risikoen er afdækket af hhv. Gefion Insurance A/S, ETU Forsikring A/S og ved Lloyds igennem Baltic Finance.
Gefion Insurance A/S og ETU Forsikring A/S er danske forsikringsselskaber, der er tilsluttet Garantifonden for skadeforsikringsselskaber.

Vores samarbejdspartnere

Logo-1024x246-1.png
carglass1.jpg
RecoverLogo.png
dk-assistance1.jpg
gefion-logo-02.png
Falck_GA_pos-1.png
thisted1.jpg
CCN1.jpg
baltic1.jpg
ETULogo-1024x613-1.png