Forbehold

Ansvarsfraskrivelse

Forbeholdet er gældende for alt materiale og information på www.certus-forsikring.dk. Ved at tilgå siden og dennes subsites accepterer du forbeholdet.

Certus Forsikringsagentur ApS ønsker udelukkende at informere med generel information og er alene ment som en overordnet vejledning for dig. Derfor må brugen af oplysningerne på hjemmesiden ikke opfattes som professionel rådgivning. Oplysningerne er for så vidt muligt opdaterede, men kan være ændret eller forkerte på grund af ’trykfejl’.

Certus Forsikringsagentur ApS fraskriver sig ethvert ansvar for skader direkte eller indirekte forårsaget af informationer givet på Certus Forsikringsagentur ApS’ hjemmeside. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for konkrete oplysninger om din egen situation.

Informationer, der gives på andre hjemmesider og som der linkes til fra Certus Forsikringsagentur ApS’ hjemmeside, kan der ikke garanteres rigtigheden for. Certus Forsikringsagentur ApS kan ej heller gøres ansvarlig for indholdet, tekniske fejl eller vira.