IMG_1139-scaled.jpg

Husforsikring

Hvad dækker husforsikringen?

At købe og eje et hus er for de fleste en stor investering. Det medfører et stort ansvar og derfor er det vigtigt at være dækket godt ind, hvis skaden sker. Med en Husforsikring sikrer du, at familiens base er dækket ved f.eks. brand, tyveri, vandskader, storm, hærværk etc.

Husforsikring dækker dit hus, carport, redskabsrum og øvrige udhuse og du har naturligvis mulighed for at tilpasse forsikringen ved at vælge én eller flere tilvalgsdækninger, så du er ekstra godt dækket mod f.eks. rørskader eller råd og svamp.

Vores Husforsikring får du følgende forsikringer inkluderet: bygningsbrand, bygningskasko inkl. ansvarsdækning, glas og kumme og retshjælpsdækning. Forsikringsbehovet at forskelligt fra hus til hus og derfor vil vi meget gerne rådgive dig i, hvordan din husforsikring skal sammensættes, så den passer netop til din bolig og dit behov.

Er uheldet ude?.

Hvis du har været udsat for en skade, kan du nemt og hurtigt anmelde den her fra siden. Da vi har flere samarbejdspartnere, kan dine forsikringer være tegnet ind forskellige steder, og skaden skal derfor meldes der, hvor forsikringerne er tegnet ind.

Indsend skadesanmeldelse her